Ingrediente:
1 piept de pui mare, dezosat și fără piele
2 oua
1 ceașcă de lapte degresat
2 căței de usturoi
1 vârf de linguriță de sare
piper negru, proaspăt măcinat
faina de ovaz
2 oua
1 ceașcă de lapte degresat
2 căței de usturoi
1 vârf de linguriță de sare
piper negru, proaspăt măcinat
faina de ovaz
Pasi pentru executare:
1.Tăiați
pieptul de pui în două, pe lungime. Bateți carnea ușor cu un ciocan de
șnițele (acoperiți-o cu folie alimentară pentru a nu stropi și pentru a
nu o rupe prea tare).2.Puneți laptele într-o farfurie adâncă și adăugați usturoiul presat, sare și piper proaspăt macinat. Puneți puiul în lapte și lăsați-l la marinat 2 ore.
3.Într-o farfurie întinsă, puneți faina pe care o amestecați cu sare și piper.
4.După ce s-a marinat, dați puiul prin faina si apoi prin ou.
5.Puneți puiul într-o tavă . Ca să nu se lipească, folosiți hârtie de copt.
6.Dați tava la cuptor la foc puternic (200 grade) pentru 10 minute. Întoarceți puiul pe cealaltă parte până se rumenește.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu